So how can it be this lonely?

Sitter här på syster Ankis dator och lyssnar på Marilyn manson - Just a car crash away och är hungrig. Men igår så var jag med Totte och Gunnarsson till Annefors och pimplade hela dagen och jag fick namnet fiskfitta eftersom jag inte fick en enda jävla fisk. Medans dom två fick en hel del fiskar så lite avundsjuk blev jag ju men det var roligt att pimpla iallafall. Sen igår kväll så låg jag bara i soffan framför tvn och chillade (tog det lugnt <--- lika bra att översätta "chillade" så mamma förstår vad hon läser) riktigt skönt att ta det lugnt men lite tråkigt.

Snart så tänkte jag röra mig hemåt så jag kan få lite mat i magen sen ska jag väl tillbaka hit och lata mig som alla andra dagar. Men nu börjar magen ropa efter mat så nu avslutar jag detta inlägg med en bra låt.

Tack och hej!


The beautiful people.



Grymt bra jävla låt!

The last day on earth.

Tyvärr så orkar jag inte skriva något blogginlägg idag så jag skriver imorgon istället så får ni som läser ett extra långt inlägg.

Tack och hej!


Det var ett tag sen.

Det var ett tag sen jag skrev här nu så måste väl skriva så folk som går in här har något att läsa om. Sen så tyckte/tjatade folk om att jag borde skriva nå för dom gick in och vela ej läsa samma inlägg om och om igen.

Är husvakt just nu hos syster Anki och även kattvakt åt Missan och Alfons, just ja sen tar jag hand om kaninen med men den har jag ingen aning om vad han/hon heter. Lugnt och skönt att vara här men lite ensamt men det gör inget. Ska väl vara här i en vecka till sen så kommer husägarna hem från Thailand efter tre hela veckor i sol och bad.
Som vanligt så kollar jag på Scrubs och skrattar lite smått för mig själv eftersom den här serien har min humor som några andra serier också har. Börjar bli lite trött för det är så jävla svårt att sova här eftersom det luktar katt och sen är det så varmt men när man väl somnar så sover man en stund i alla fall men ibland somnar man på soffan och tar sig en liten middags lur.

Men men, nu ska jag avrunda och berätta att imorgon ska jag äta god mat på tranan med Danne, Gunnarsson och Totte sen får vi se vad som händer.

Hejochhå!


Killing loneliness.

Dagen var 13/2-08 och vi drack nån öl jag och Gunnarsson sen begav vi oss mot tunnelbanan för att ta den till Hötorget och sedan fortsätta våran vandring mot Nalen. Tog ca. 40 minuter för oss att hitta men efter många personer som vi frågat vägbeskrivning om så kom vi fram till kön in till Nalen för att se HIM. När vi väl var där inne så gick vi in i baren där för att köpa oss lite öl för HIM skulle inte gå på scen förrän 22. Sen stog vi och väntade framför scenen i den lilla (stora) salen och när klockan blev 22.15 så började showen och man hör Ville Valos grymt underbara jävla röst ut i högtalarna. Föreställningen var i ca.1 timme och 30 minuter och Villes röst bara flöt in i kroppen och man stod riktigt och njöt under hela föreställningen. Lite synd om Ville var det som inte fick röka inne i dom fina lokalerna och man märkte hans abstinensefter att få röka men då och då viftade han med cigarett paketet och fick springa ut medans övriga bandmedlemmar fick köra längre solon.
Grymt skön upplevelse!

Sen när vi skulle åka tunnelbana tillbaka till Aspudden så hoppar vi självklart på fel tunnelbana som åker åt helt fel håll så efter några hållplatser så hoppar vi av och ställer oss och noggrant kollar på tunnelbanskartan och hittar ett tåg som ska ta oss till slussen. Väl framme vid slussen så får vi vänta i 10minuter men hinner med den sista tunnelbanan och slapp vänta tills klockan 5 på morgonen iallafall.


Elstocolmo

Nu sitter jag i Stockholm i Gunnarssons kusins lägenhet på Aspudden alldeles ensam för hans kusin går i skolan och han själv var hungrig så han sprang och köpte sig en pizza på pizzerian här bredvid.
Dagen började klockan kvart i åtta med att sätta sig i hans volvo och börja dunka HIM för lite taggning och sen blev det depåstopp vid Torsberget för en snabb rök och toalett besök sen bar det av till McDonalds i Uppsala för att käka frulle som blev 5 cheeseburgare och en liten cola för dom som var nyfiken. Sen kom vi hit och hittade en tatueringssalong men gick aldrig in för då kommer jag väl hem med en ny tatuering som det står mamma och pappa på eller nå. Och senare satt vi här och drack lite öl och kikade på Funniest home videos för att få oss några goda skratt.
Ska nog söka lite jobb när jag kommer hem för på Bollnäsverkstaden visste dom inte än om jag kunde få sommarjobb för det bestämde dom nån vecka innan sommaren. Så nu ska jag söka jobb på milko och lite smått och gått så får vi se hur det går.
Nu kom Gunnarsson med sin pizza som jag ska sno så ha en god, trevlig och händelsefull dag son säkerligen vi kommer ha.
Tjoflöjt!
image24
  Ingången till huset där vi sitter, Våning tre.

HIM

Imorgon klockan 8 så bär det av till Stockholm med Gunnarsson för att se HIM, ska bli fett nice. Men bloggar väl på torsdag igen för nu ska jag lägga mig och kolla klart på Armageddon sen sova.

image22image26

Hällbo boa.

Som alla andra dagar så var det en helt vanlig dag i skolan fast slutade tidigare men det skadar ju ingen så. Sen när jag kom hem så åkte vi till Hällbo för att hälsa på Kaisa, David och Elvis. Elvis var lika busig som vanligt och sprang runt med massa kakor som han knappt åt upp utan han la tillbaka dom i lådorna oftast. Liten gosig filur det där som är överallt och springer och river. Och så övningskörde jag dit och hem med ny bilen och det gick väl bra tror jag fast mamma var väl rädd i baksätet tänker jag väl.
Någon som ska ut imorgon, kanske?

Bye for now.



Se på fan.

Heart-a-gramet var min första tatuering som jag gjorde för ett år sedan på magen(under naveln), sen gjorde jag blomman på höger armen och sen Youth gone wild tatueringen på vänster armen och senaste tatueringen är döskallen på höger handled.

Tänkte bara lägga upp bilder på mina tatueringar för att visa er. Kommentera gärna vilken ni tycker är snyggast och så.


Nintendo Wii

Spelat Nintendo Wii i flera dagar i rad nu, för det mesta Mario party 8 och wintersports men nu idag har jag spelat lite wii sports och hittat lite roliga saker som t.ex. att man kan kasta ner käglor mellan 10-91 stycken. Roligt att hitta nya saker på spela så dom får påfyllning av lite krut så man vill fortsätta spela.

Idag hade jag bara en halvtimmes lektion och jag tyckte att det var onödigt för mig att gå dit eftersom jag ändå bara fick sitta och kolla på medans dom andra skrev ner frågor till ett prov jag redan klarat. Men jag fick lite lasagne i magen så jag slapp åka hem och laga mig nått. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men det kanske kommer nått förslag eller nån räddare som räddar mig från denna dumburk.



Helosan orginal

Gud vad min tatuering kliar, håller på att få nå fel eftersom jag får inte klia den men jag får smiska den lite. Men smiskar jag tatueringen så blir det bara värre och jag vill bara ta en gaffel eller nått tillhygge och klia. Jag får ju skylle mig själv som tatuerar mig hela tiden men det är ju helt klart värt besväret.

Vill bara påpeka att det finns många reklamer som är riktigt irriterande, urkassa och helt meningslösa. Parlino är väl nästan den värsta som irriterar en med sina jobbiga reklamer. Jag vill ha reklam fri tv eller åtminstonde bara typ 10 minuters paus under en hel film och inte typ 30 minuters paus (ihop räknat). Men men nu ska jag röra mig vidare så skriver väl ikväll eller imorgon.

image2

Sweet dreams

Dagarna bara går och går, ibland vet man inte ens vart dom tar vägen. Och som vanligt har jag tråkigt och kikade nyss på en film, The beach som är väl ganska bra men nu är det dags att kolla på Scrubs. Scrubs är väl en av dom bästa komedi-serierna iallafall enligt mig och säkert tycker flera det, hoppas jag. Dr Cox, Turk, J.D, Dr Kelso och alla dom där är så jävla roliga och underhållande 24 timmar om dygnet.

Funderar på om jag ska plugga vidare eller inte men till vad isåfall? Måste kolla lite i broschyrer och prata med nån på skolan som vet mycket om högskolor m.m. Skulle vilja plugga vidare till något som har inom datorteknik, webbdesign eller nått liknande, eftersom jag spenderar ganska mycket tid med min dum burk så skulle det vara roligt att lära sig att hålla på med lite sånt. Och inte bara sitta på internet som man alltid gör för att fördriva tid som man egentligen kan göra något vettigare med. Men jag hoppas att jag hittar något intressant att plugga vidare till och att jag verkligen är säker på att jag gör det rätta valet och inte ångrar mig sen men det tror jag väl inte om jag verkligen vet vad jag vill göra så.

Nu är det dags att avsluta detta för jag missar allt för mycket Scrubs med att stirra på denna skärm, så time to go och vi hörs när vi hörs gott folk. Och ett stort tack till min stora syster Kaisa som fixade denna snygga blogg åt mig.


Den som kan styra en kvinna, kan styra ett helt land.

444245-4

Lunchbox.

Här sitter jag djupt inne i min trötthet och ensamhet och dunkar Marilyn Manson - Lunchbox som är riktigt skön enligt min mening iallafall. Tycker att det är riktigt tråkigt att helgen redan är slut men helgen har varit riktigt rolig med snöstorm, angling, alkohol, tvspel,skratt och en massa annat men jag måste erkänna att jag är riktigt sliten och trött just nu så det blir väl att lägga sig i sängen nu och läsa lite sen försöka sova så jag kommer upp imorgon. Nu dök visst Marilyn Manson - Angel With The Scabbed Wings upp i playlisten så nu lägger jag mig i sängen och låter musiken föra in mig i en riktigt jävla bra sömn förhoppningsvis. Jag återkommer väl imorgon och skriver lite mer för er nobodies som tycker om det ni läser.

Hallelujah motherfuckers!

RSS 2.0