I'm back!

Well I'm back! Haha..
Tänkte att man kanske ska skriva här nån gång så att dom få som läser denna blogg har nått nytt att läsa om.

Vart ska jag börja då tro? Jag kan ju börja med att det var jävligt skönt att ta studenten och jag ser faktiskt fram emot arbetslivet. Nya möjligheter och förhoppningsvis hitta en jobb man trivs med. Balen var en upplevelse som jag inte kommer ångra att jag gick på, träffade nytt folk och hade allmänt trevligt måste jag säga.

Sen så var det ju midsommar och det var jävligt trevligt, vi var i Arbrå hos Carlsson. Det blev grillning, vattenpipa, musik och höga halter alkohol. Träffade lite nytt folk eller träffade väl en person som var riktigt trevlig. Trevligt som sagt!

Just nu så jobbar jag som omvårdnadspersonal på Karlslund och jag jobbar bara natt men det är kul att testa nått nytt. Ska börja söka jobb nu så jag har något efter detta jobb men jag hoppas att jag hittar nått bra jobb iallafall. Men jag vet inte om jag vill plugga vidare än heller men isåfall gör jag det efter jag jobbat ett tag så jag får se om jag vill plugga vidare.

Vad kan jag mer säga? Jo, jag flyttar snart med till min 2:a på Hedhamre, flyttar om ca två veckor och det ska bli roligt och det kommer kanske att bli inflyttningsfest? vem vet! Hoppas lägenheten blir lika bra som bilderna i mitt huvud.

Mer att säga är väl att man försöker se positivt på det mesta och se vad dagen har att bjuda på, försöka att sluta vara negativ mot skitsaker och ha jävligt kul!

Håll tummarna nu att jag skriver lite mer här och att det inte går över en månad mellan varje inlägg! Haha
Ha det gött, huj!


RSS 2.0