Sömnbrist?

Har varit vaken sen klockan ett inatt och har vridit och vänt mig och försökt att somna om men min hjärna vill inte sova verkar det som. Men dom senaste veckorna så har det bara blivit max 5 timmar sömn per natt och det börjar lämna sina spår känns det som. Ont i ryggen har jag haft i en vecka och mat tiderna går upp och ner för mig.
Är det min säng det är fel på? Eller är jag orolig över något? Eller så kanske jag stressar upp mig så fort jag ser vad klockan är och blir pigg resten av natten?

Just nu är jag bara riktigt förbannad på denna sömnbrist som inte är till någon nytta alls och jag som ska vara på praktiken om 50 minuter men det vet jag inte om jag klarar av.

Äh, nu skiter jag i det här men jag gjorde iaf två nya tatueringar igår som du ser på bilderna nere här, dock så är jag inte klar ännu men det är på gång!
Hejdå!



Falling into you.

Nu var det längesen man skrev något vettigt i denna blogg och man kanske ska skriva något vettigt så folk blir lite glada när dom har något nytt att läsa här.

Pluggar lite körkort just nu och lyssnar på fin musik ( iallafall enligt mig) och väntar på att 2 ½ män ska börja. Sen så idag har det väl inte hänt så mycket bara att jag och Totte var iväg och fiskade lite och den människan lurade med mig ut på en lerig udde och så klart jag som är klumpig blev lerig till vaderna. Men så kan det gå.

Inte långt kvar nu till balen och studenten, ska bli riktigt jävla skönt att gå ut skolan och sen får man väl se om man får jobb här i närheten eller om man sticker till Norge och jobbar en sväng. Totte verkade iallafall sugen på Norge om han inte fick nått här i närheten så man får väl dra med sig han då.

Måste ju påpeka att helgen var jävligt trevlig med att på fredagen så satt vi här och grillade och drack nån öl sen så stack vi till Söderhamn och fiskade strömming fast det gick ju inte så jäkla bra men kul var det. Och självklart så blev det nån cheeseburgare på Mcdonalds och dom sitter ju aldrig helt fel. På lördagen så blev det några öl ute på framsidan med Chrille, Carlsson och Josefin. Kortspel, musik och allmänt roligt.


Äh, nu tycker jag att jag skrivit tillräckligt för idag.
Huj!

I remember you!



Sjukt bra jäva låt och med Sebastian bach som sångare så kan den inte bli bättre!

RSS 2.0